Aktuellt

Tillbaka

Kunniakierros on tapahtuma, jossa Suomen tleisurheiluliitto ja suomen paikallisseurat yhteisössä keräävät varoja toiminnalleen.

av André Nylund den 16.05.2017
(läst av 468 besökare)

Kunniakierros pururadalla to 18.5 klo 18-19.

Kunniakierros on tapahtuma, jossa Suomen tleisurheiluliitto ja suomen paikallisseurat yhteisössä keräävät varoja toiminnalleen. Paikalliset urheiluseurat ovat arvokas pohja lasten ja nuorten urheilulliseen kasvuun ja kehitykseen. Tämä työ tehdään pääosin koko maassa vapaaehtoisvoimin korvauksetta.
Ingå if on ollut mukana kunnia kierroksessa usean vuoden ajan. Näin olemme saaneet kerättyä lisävaroja, joilla on hankittu välineistöä harjoituksiimme.

Näin voit osallistua KUNNIAKIERROKSEEN

Osaanottajana hankit itsellesi "sponsoreita", jotka sitoutuvat maksamaan teidän ennalta sopimamme summan Sinun juoksemasi matkan perusteella. Minimi summa on 15€, mutta voitte sopia summan olevan vaikka 5€ kierros tai muuta vastaavaa.
Aikaa on yksi tunti, jonka aikana kierretään 400 metrin lenkkiä mahdollisimman monta kertaa. Voit juosta, kävellä tai vaikkapa sauvakävellä.

Jos et itse halua osallistua juoksemalla voit aina toimia sponsorina. Osallistujan keräyspaperiin täytetään yhteystietosi ja lasku tulee sitten postissa juoksijan tuloksen perusteella.

Tervetuloa kaikki! Tämä on myös yleisurheilijoiden ensi torstain treeni. Otamme pienen alkulämmittelyn ennen lenkkiä joten saavuthan paikalle viimeistään 17.45.

Samarbetspartners / Yhteistyökumppanit 2017 - 2018